Τρόποι πληρωμής και πολιτική επιστροφών

1. Με μετρητά

Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να πληρώσετε με τον παραδοσιακό τρόπο, με μετρητά στον υπάλληλο του εστιατορίου.

2. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass του με Alpha Bank, Alpha e-Commerce.

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η αγορά σας θα χρεωθεί στην κάρτα ή τον λογαριασμό που θα υποβάλλεται με την παραγγελία σας.

 

Παράδοση προϊόντων

Το κόστος μεταφοράς περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και δεν βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς. Οι παραδώσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός ωραρίου λειτουργίας της επιχείρησης. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email delivery@asvestolakos.gr ή τηλεφωνικά στο + 30 210 6121435.

 

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν εξυπηρετηθεί* η παραγγελία σας και έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα σάς επιστρέφονται. Η επιστροφή γίνεται από την  ASVESTOLAKOS DELIVERY η οποία και φέρει την μοναδική ευθύνη για την επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε. Ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται σ’ αυτή την περίπτωση για την επιστροφή χρημάτων. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν γίνεται ή δεν μπορεί να ζητηθεί επιστροφή χρημάτων.

Αλλαγή ή ακύρωση παραγγελίας μετά την αποστολή δεν γίνεται.